Следвайте ни в социалните мрежи:
TLL Media | Инженеринг ревю | SEE INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог| Енерджи ревю | Енерджи Инфо БГ | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
Automation-Bulgaria.com Ехнатон SAT
 
Automation-Bulgaria.com
Atics
IndustryInfo.BG
Electronics-Bulgaria.comЕЛЕКТРОНИКА Automation-Bulgaria.comАВТОМАТИЗАЦИЯ Electrical-Bulgaria.comЕЛЕКТРОАПАРАТУРА Lighting-Bulgaria.comОСВЕТЛЕНИЕ HVAC-Bulgaria.comОВК Water-Bulgaria.comВиК Machinebuilding-Bulgaria.comМАШИНОСТРОЕНЕ PowerIndustry-Bulgaria.comЕНЕРГЕТИКА Ecology-Bulgaria.comЕКОЛОГИЯ

НОВИНИ

21.01.2020   |   Rockwell Automation и ANSYS стартират стратегическо партньорство
21.01.2020   |   Екипът на Festo в България с награда за иновация
21.01.2020   |   Ваптех и Давид Холдинг създадоха съвместно дружество
Ka Matik
Synchron-S
Комикон
Sigma
Захранване КОМ
Глобал тест
Унитех
 
Технологии
Търси
RotecИнтер Експо Център

Lapp ще представи нови продуктови гами на Hannover Messe12.04.2016

Lapp ще покаже няколко гами нови продукти, устойчиви на високи температури и механични натоварвания, по време на Хановерския панаир, който ще се проведе от 25 до 29 април т. г., съобщиха от ВиВ Изоматик, представител на Lapp в България. Сред акцентите ще бъдат нови кабели Ölflex Heat и уплътнители Skindicht и Skintop, както и конекторите Epic Ultra.
 
Ölflex Heat 650 SC допълва гамата едножилни кабели на Lapp, като дава възможност за непрекъсната работа при по-висока околна температура – до 650°C, за разлика от предишните кабели, издържащи само до 400°C. Благодарение на никеловия едножилен проводник и стъкловлакнестата изолация кабелът е предназначен за употреба в обекти като електроцентрали, доменни пещи, при двигателите, а също и в отоплителни системи и кухненски блокове. 
 
Ölflex Heat 180 SiF A е със силиконова изолация и, освен че отговаря на американския стандарт UL по отношение на температурата (до 150°C) и напрежението (до 1000 V), не съдържа халогенни елементи. Едножилният кабел се предлага в различни цветове, за да бъде окабеляването по-прегледно, което е особено важно в шкафовете за управление.
 
Ölflex Heat 125 MC/C MC е универсален кабел, издържащ до +125°C. Той има обвивка от полимер с омрежена структура, формирана при облъчване с високоенергийни електрони. Тази обвивка подобрява устойчивостта срещу огън и увеличава границата на температурна стабилност до 125°C, за което е издаден сертификат от Germanischer Lloyd. Пластмасата не съдържа халогенни елементи и прави кабела особено подходящ за полагане в места, където има много хора, както в производството, така и в обществените сгради. Той се предлага в две разновидности: неекраниран (Ölflex Heat 125 MC) или екраниран (Ölflex Heat 125 C MC). 
 
Кабелната втулка Skindicht Mini FKM се отличава с висока температурна устойчивост и възможност за непрекъсната работа при температури до 200°C. Това е възможно благодарение на корпуса от месинг и на уплътненията от термоустойчивия FKM (флуоровъглероден еластомер). Skindicht Mini FKM е подходяща за тънки кабели с диаметър от 2,0 до 5,5 мм, каквито се ползват за подвеждане на измервателни сигнали – например при свързване на датчици.
 
Skintop Multi е ново попълнение към фамилията от практични уплътнителни плочи, през които се вкарват кабели в шкафовете за управление, използвани в системите за автоматизация. Както и сходните с нея Skintop Cube и Skintop Cube Multi, плочата дава възможност за подвеждане и свързване на множество кабели. Но докато Skintop Cube представлява рамка, в която отделните кабелни позиции могат да разменят местата си и поради това осигурява голяма гъвкавост при подреждането на кабелите, новата Skintop Multi има по-компактна конструкция и дава възможност за пестене на пространство при монтажа. Тази уплътнителна плоча може да се използва за подвеждането на до 22 кръгли кабела с диаметри в широки граници, а също и на AS-I интерфейсни кабели, като всички те се промушват през мембрани от еластичен гел. Гелът дава възможност на системата да поеме монтирането на кабели с най-разнообразни размери, осигурява висока степен на защита и облекчава механичните натоварвания върху целия сноп кабели, така че всеки от тях да стои надеждно и трайно на мястото си.
 
Skintop Grip се предлага в различни размери, от M16x1,5 до M32x1,5. Този месингов кабелен салник е с двойно седло, което снижава механичното натоварване десет пъти спрямо обичайното. Предвиден е за ползване предимно за машини и елементи от системи, при които има движение, като педални превключватели и управляващи модули с бутони.
 
Новият Epic Ultra H-A 3 е малък, но надежден правоъгълен конектор. Корпусите на новата серия са никелирани за защита от корозия, а за оптималната защита от електромагнитни смущения са екранирани отвсякъде, т.е. на 360 градуса. Подходящи са за ползване в шкафове за управление, където техниката е разположена нагъсто.
 
Тези и други иновативни решения от Lapp ще бъдат показани от компанията в зала 11, щанд C03 на Hannover Messe.

Източник: ВиВ Изоматик

Етикети:   ВиВ Изоматик   ViV Isomatic   Lapp   Lapp Kabel   Hannover Messe   Skintop Multi   Ölflex Heat   Skindicht Mini   Epic Ultra  
« назад

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ифм
Belopitov
 
IndustryInfo.BG НачалоЗа насРекламаУчастие в порталаКонтакти
 

ЕЛЕКТРОНИКА | Electronics-Bulgaria.com    АВТОМАТИЗАЦИЯ | Automation-Bulgaria.com 
   

ЕЛЕКТРОАПАРАТУРА | Electrical-Bulgaria.com    ОСВЕТЛЕНИЕ | Lighting-Bulgaria.com    ОВК | HVAC-Bulgaria.com
    
ВиК | Water-Bulgaria.com    МАШИНОСТРОЕНЕ | MachineBuilding-Bulgaria.com    ЕНЕРГЕТИКА | PowerIndustry-Bulgaria.com   

ЕКОЛОГИЯ | Ecology-Bulgaria.com

Copyright © 2020        

Политика за поверителност и защита на личните данни  |  Условия за ползване  |  Политика за бисквитките

WebDesignBG