Следвайте ни в социалните мрежи:
TLL Media | Инженеринг ревю | SEE INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог| Енерджи ревю | Енерджи Инфо БГ | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
Automation-Bulgaria.com Ехнатон SAT
 
Automation-Bulgaria.com
Atics
IndustryInfo.BG
Electronics-Bulgaria.comЕЛЕКТРОНИКА Automation-Bulgaria.comАВТОМАТИЗАЦИЯ Electrical-Bulgaria.comЕЛЕКТРОАПАРАТУРА Lighting-Bulgaria.comОСВЕТЛЕНИЕ HVAC-Bulgaria.comОВК Water-Bulgaria.comВиК Machinebuilding-Bulgaria.comМАШИНОСТРОЕНЕ PowerIndustry-Bulgaria.comЕНЕРГЕТИКА

НОВИНИ

15.09.2020   |   ДАНС търси доставчик на оборудване за алармени системи и системи за контрол на достъпа
15.09.2020   |   Предстои онлайн конференция за автоматизация и роботика
04.09.2020   |   Италиански производител на компоненти за домашна автоматизация търси дистрибутори
Ka Matik
Synchron-S
Комикон
Sigma
Захранване КОМ
Глобал тест
 
Технологии
Търси
RotecDelta instruments

Siemens ще представи нови интелигентни и енергийно ефективни сградни технологи на Light+Building 201622.01.2016

Siemens ще демонстрира нови интелигентни и енергийно ефективни технологи за сгради по време на изложението Light+Building, което се провежда от 13 до 18 март т. г. във Франкфурт, Германия 
 
Под мотото "Направете сградата си по-приятна за живеене" компанията ще представи продукти, решения и системи в две области: сградна автоматизация при "умните" сгради, както и при преноса и управление на енергия, и решения за все по-децентрализирани енергийни системи. На своя щанд, разположен на площ от 1100 кв. м, Siemens ще демонстрира как двете области могат да се свържат посредством дигитализацията и автоматизацията.
 
По време на изложението Siemens ще представи нова версия на своята платформа за сградна автоматизация Desigo CC, която помага за дигитализацията на сградите и инфраструктурата. Платформата обединява ОВК управление, стаен контрол, осветление и управление на щори, засичане на нарушители, пожарна безопасност и системи за контрол на достъпа, както и защитни устройства за електрически инсталации. Новата версия на Desigo CC предлага по-интуитивен дисплей и интерфейси за Simatic S7, както и приложение за мобилно управление през смартфон или таблет.
 
На Light+Building Siemens ще представи и подобрената си система за стаен контрол, която оптимизира всички стайни функции. Нови компактни модулни контролери предлагат ефективни приложения от клас А, лесна работа и гъвкава интеграция на осветлението и щорите. Всички компоненти могат да бъдат интегрирани в Desigo CC.
 
В рамките на своето участие компанията ще представи разширеното си портфолио от консултантски услуги в областта на енергийната ефективност на сгради, включително нови предложения в помощ на потребителите за енергийно планиране и стратегия, търговия с емисии и оптимизация на мрежовите такси. В допълнение, Siemens осигурява консултиране за различни енергийни одити и сградни сертификации.
 
Siemens ще демонстрира връзката на своите прекъсвачи 3VA с платформата Desigo CC. Те предпазват кабелите, електрическите консуматори и оборудването от повреди и отчитат данни за електричеството, напрежението и др. Стандартните системни протоколи като Modbus RTU могат да пренасят данни директно към системата за сградно управление за допълнителен анализ и задаване на задачи по сградния мениджмънт.
 
На Light+Building компанията ще представи специални концепции за защита на електрически инсталации. Те имат за цел да гарантират безопасността и функционалността на електрозахранването, като същевременно създават предпоставки за ефективно функциониране на сградата. Концепцията включва оценка на потенциалните рискове и планиране на ефективни мерки за противодействие. Целта е да се сведе до минимум всякакъв риск чрез подходящото използване на интероперативни смарт компоненти и надеждно да се покрият 3 основни области: защита на хората, защита на съоръженията и предотвратяване на пожари.
 
Част от концепцията е и устройството 5SM6 за откриване на дъгово късо съединение. Според компанията това е първото такова изделие на европейския пазар, способно да открива серийни дъгови къси съединения, които са едни от най-честите причинители на пожари. 
 
Гостите на щанда на Siemens ще могат да се запознаят още със софтуер за планиране, техническа документация, детайлни инженерни данни, както и с възможностите за експертно консултиране и поддръжка.

Източник: Siemens

Етикети:   Siemens   Сименс   Light+Building   Desigo CC   3VA   5SM6   сградна автоматизация   сградно управление  
« назад

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ифм
Belopitov
 
IndustryInfo.BG НачалоЗа насРекламаУчастие в порталаКонтакти
 

ЕЛЕКТРОНИКА | Electronics-Bulgaria.com    АВТОМАТИЗАЦИЯ | Automation-Bulgaria.com 
   

ЕЛЕКТРОАПАРАТУРА | Electrical-Bulgaria.com    ОСВЕТЛЕНИЕ | Lighting-Bulgaria.com    ОВК | HVAC-Bulgaria.com
    
ВиК | Water-Bulgaria.com    МАШИНОСТРОЕНЕ | MachineBuilding-Bulgaria.com    ЕНЕРГЕТИКА | PowerIndustry-Bulgaria.com   

ЕКОЛОГИЯ | Ecology-Bulgaria.com

Copyright © 2020        

Политика за поверителност и защита на личните данни  |  Условия за ползване  |  Политика за бисквитките

WebDesignBG