Следвайте ни в социалните мрежи:
TLL Media | Инженеринг ревю | SEE INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог| Енерджи ревю | Енерджи Инфо БГ | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
Automation-Bulgaria.com Ехнатон SAT
 
Automation-Bulgaria.com
Atics
IndustryInfo.BG
Electronics-Bulgaria.comЕЛЕКТРОНИКА Automation-Bulgaria.comАВТОМАТИЗАЦИЯ Measurement-Bulgaria.comИЗМЕРВАТЕЛНА ТЕХНИКА Electrical-Bulgaria.comЕЛЕКТРОАПАРАТУРА Lighting-Bulgaria.comОСВЕТЛЕНИЕ HVAC-Bulgaria.comОВК Water-Bulgaria.comВиК Machinebuilding-Bulgaria.comМАШИНОСТРОЕНЕ PowerIndustry-Bulgaria.comЕНЕРГЕТИКА Renewables-Bulgaria.comВЕИ Ecology-Bulgaria.comЕКОЛОГИЯ
Хайуин/ HIWIN

НОВИНИ

16.10.2018   |   Rockwell Automation разработи нови операторски терминали от фамилията PanelView
16.10.2018   |   Emerson придобива GE Intelligent Platforms
09.10.2018   |   Столична община откри търг за разширяване на система за видеонаблюдение
Perun
Ka Matik
Synchron-S
Комикон
Sigma
Захранване КОМ
Вайд-Бул
 
Технологии
Търси
Rotec

Delta IA демонстрира интелигентни решения за управление на производството и енергопотреблението на CIIF 201518.01.2016

Под мотото “По-интелигентно решение – по-добро бъдеще” Delta представи новите си модели роботи от серия DRV90L с шарнирни ставни връзки и от серия DRS60L тип SCARA (роботизирана ръка с регулируема разтегателност, предназначена за сглобяване) на китайския международен промишлен панаир CIIF 2015, който се състоя в края на миналата година в Шанхай.
 
На изложението Delta представи редица изделия за индустриална автоматизация и интелигентни производствени решения. Новите индустриални роботи на Delta са високоскоростни, високоточни и могат да увеличат дневната производителност до три пъти, когато бъдат внедрени в технологичния процес на производства като електрониката, пакетирането и много други. На панаира CIIF бяха представени и системата за наблюдение и управление iPEMS (Intelligent Process & Management System) и онлайн услугата Delta Energy. 
 
“Умната фабрика, съчетаваща висока ефективност, ниска себестойност и ниско потребление на енергия, стана цел за всички производители. Delta, в която иновациите, енергоспестяването и зелените технологии винаги са ни приоритет, дава тласък в развитието на интелигентната индустрия и зеленото производство”, заяви председателят на Съвета на директорите на Delta Янсей Хай.
 
Станцията с подвеждане на работния инструмент под разнообразни ъгли използва робот с шарнирни ставни връзки от серия DRV90L на Delta и осигурява голяма гъвкавост. Този робот може да оптимизира технологичния процес като изпълнява най-различни операции, в това число сглобяване, завинтване, полагане на лепило, запояване, качване и сваляне от конвейера, тестване, подреждане и пакетиране в много отрасли като производството на електротехническо оборудване, на електронни устройства, на каучукови и пластмасови изделия, в металообработването, в машиностроенето и др.
 
В представената работна станция за автоматично полагане на лепило се използва робот тип SCARA от серия DRS60L, който може да извършва операциите си прецизно и с висока скорост, регулирайки скоростта на конвейра, и заедно с това непрекъснато да оптимизира работата си като цяло. Благодарение на външната си 5-та ос, моделът от серия DRS60L може да се ползва при по-сложен набор от операции като полагането на лепило, запояването, качването и свалянето от конвейера и при извършването на различни видове тестове на електротехнически/електронни устройства, потребителска електроника и в други производства.
 
В работната станция за запояване под различни ъгли се използва робот тип SCARA от серия DRS40L, с външна 5-та ос, поради което може да се запоява под различен ъгъл при изработването на компютърна дънна платка, чиито елементи не са само в една равнина. Благодарение на тази станция може да се направи бърза пренастройка на поточната линия за производството на нов вид дънна платка, особено когато линията е фиксирана. Като част от самостоятелна, цялостна роботизирана работна станция, моделът от серия DRS40L може да извършва сложен набор от операции при сглобяване, завинтване, полагане на лепило, подрязване на стърчащи части и подравняване на ъгли, запояване и при провеждането на различни видове тестове на електротехнически/електронни устройства, на изделия от каучук и пластмаса, в металообработването и в други производства.
 
Интелигентната промишлена система за наблюдение и контрол на Delta е автоматизирана система с компютърно управление за контрол и настройка на производствения процес. Тя дава възможност за дистанционно наблюдение и контрол на работата на цеховото оборудване, както и за събиране и анализ на данни, управление на машините, измерване, настройка на параметри и прагове за аларми, илюстриране на текущото положение с графики и екрани. Може да намери приложение в машиностроенето, металургията, третирането на води, проектите използващи интернет на вещите (IoT), климатизацията, пакетирането, отоплението, наблюдението на околната среда, текстилната промишленост, проектите за подобряване на енергийната ефективност, транспорта и в умните сгради.

Източник: Мехатроникс

Етикети:   Мехатроникс   Delta Electronics   Delta IA   Delta Energy   индустриални роботи   интелигентно производство  
« назад
Indumatic

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ИЖЕ КСАО
VIA EXPO
ифм
 
Simlogic LV3
IndustryInfo.BG НачалоЗа насРекламаУчастие в порталаАрхивКонтакти
 

ЕЛЕКТРОНИКА | Electronics-Bulgaria.com    АВТОМАТИЗАЦИЯ | Automation-Bulgaria.com    ИЗМЕРВАТЕЛНА ТЕХНИКА | Measurement-Bulgaria.com

ЕЛЕКТРОАПАРАТУРА | Electrical-Bulgaria.com    ОСВЕТЛЕНИЕ | Lighting-Bulgaria.com    ОВК | HVAC-Bulgaria.com
   
ВиК | Water-Bulgaria.com    МАШИНОСТРОЕНЕ | MachineBuilding-Bulgaria.com    ЕНЕРГЕТИКА | PowerIndustry-Bulgaria.com   

ВЕИ | Renewables-Bulgaria.com    ЕКОЛОГИЯ | Ecology-Bulgaria.com

Copyright © 2018        

Политика за поверителност и защита на личните данни  |  Условия за ползване  |  Политика за бисквитките

WebDesignBG