Следвайте ни в социалните мрежи:
TLL Media | Инженеринг ревю | SEE INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог| Енерджи ревю | Енерджи Инфо БГ | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
Automation-Bulgaria.com Ехнатон SAT
 
Automation-Bulgaria.com
Atics
IndustryInfo.BG
Electronics-Bulgaria.comЕЛЕКТРОНИКА Automation-Bulgaria.comАВТОМАТИЗАЦИЯ Electrical-Bulgaria.comЕЛЕКТРОАПАРАТУРА Lighting-Bulgaria.comОСВЕТЛЕНИЕ HVAC-Bulgaria.comОВК Water-Bulgaria.comВиК Machinebuilding-Bulgaria.comМАШИНОСТРОЕНЕ PowerIndustry-Bulgaria.comЕНЕРГЕТИКА

НОВИНИ

15.09.2020   |   ДАНС търси доставчик на оборудване за алармени системи и системи за контрол на достъпа
15.09.2020   |   Предстои онлайн конференция за автоматизация и роботика
04.09.2020   |   Италиански производител на компоненти за домашна автоматизация търси дистрибутори
Ka Matik
Synchron-S
Комикон
Sigma
Захранване КОМ
Глобал тест
 
Експертно
Търси
RotecDelta instruments

Лумекс Лайтинг: Използването на роботизирани системи подобрява ефективността на производството28.05.2015

Сред най-актуалните продукти и решения в областта на индустриалните роботизирани системи, които предлагаме, е новата роботизирана, автоматична система Syndy за опроводяване на осветителни тела от System Robot Automazione. Нейната революционна глава позволява използването на всякакви видове стандартни компоненти с „push-in” и/или IDC терминали по време на един и същ оперативен цикъл.
 
Благодарение на технологията си и използването на отворен софтуер с възможност за редактиране на макроси, Syndy представлява единствената истински универсална роботизирана система за автоматично опроводяване, която може да гарантира независимостта при избора на компонентите за употреба от различни доставчици.
 
С 20-годишен опит в автоматизираното опроводяване при производството на луминесцентни осветители, System Robot Automazione е развила оригинални, оперативни решения, които чрез ефективността на софтуерни пакети, лесно програмиране в комбинация с роботи на Kawasaki с 6 оси позволяват кратки производствени времена, оптимални резултати и намаляване на разходите.
 
Комбинацията от робот с оригинален дизайн на окабеляващата глава дава възможност за осъществяване на всички процеси, необходими за подготовка на монтажа на едножилния проводник в автоматичната клема. Лесните „макро” софтуерни функции осъществяват всички операции чрез използването само на една програма или чрез един контролен бутон за включване.
 
Благодарение на успешното партниране между System Robot Automazione и Лумекс Лайтинг в България вече има няколко реализирани проекта в светлинната индустрия, кофинансирани от Европейския съюз.
 
Роботизираните системи са изключително ефективни за производството
Използването на роботизирани системи в производството има няколко съществени характеристики, които правят приложението им изключително ефективно за целите на предприемачите. Системите се развиват консистентно и обещаващо. Роботите позволяват прецизиране, подобряване и повторяемост на качеството на произведените изделия.
 
При използването им за масово производство много бързо изплащат инвестицията си и значително намаляват производствените разходи, с което снижават себестойността на крайния продукт, а това, от своя страна, дава възможност на предприемача да постигне по-конкурентна цена на изделието си и/или да увеличи размера на инкасираната печалба от продажбата.
 
Тези основни и значителни предимства на приложението на роботизирани системи правят тяхното бъдеще неизбежно за производителните, които имат намерение да развиват качеството и ефективността на бизнеса си.
 
Българският пазар на индустриални роботи се развива благополучно
Българският пазар на индустриални роботи се развива благополучно и осъзнато. Огромната част от продукцията на нашите производители в технологичния бранш се експортира и то за страни, в които качеството на продуктите и услугите е от най-съществено значение. Нашите сериозни предприемачи отдавна са оценили ползите от постоянното прилагане на различни начини за подобряване на ефективността и качеството в производството им.
 
Роботизираните системи са категорично доказан начин за постигане на тези цели. Като развиваща се страна в рамките на ЕС, България предоставя много благоприятни условия за набавяне на инвестиционен капитал за родния бизнес, тъй като съществуват реални и достъпни възможности за кофинансиране от страна на ЕС. Успешните проекти, които сме реализирали, свидетелстват за това, че схемата наистина работи по предназначение.
 
Емил Киров, 
мениджър продажби, Лумекс Лайтинг

Източник: Инженеринг ревю

Етикети:   Лумекс Лайтинг   Емил Киров   Syndy   System Robot Automazione  
« назад

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ифм
Belopitov
 
IndustryInfo.BG НачалоЗа насРекламаУчастие в порталаКонтакти
 

ЕЛЕКТРОНИКА | Electronics-Bulgaria.com    АВТОМАТИЗАЦИЯ | Automation-Bulgaria.com 
   

ЕЛЕКТРОАПАРАТУРА | Electrical-Bulgaria.com    ОСВЕТЛЕНИЕ | Lighting-Bulgaria.com    ОВК | HVAC-Bulgaria.com
    
ВиК | Water-Bulgaria.com    МАШИНОСТРОЕНЕ | MachineBuilding-Bulgaria.com    ЕНЕРГЕТИКА | PowerIndustry-Bulgaria.com   

ЕКОЛОГИЯ | Ecology-Bulgaria.com

Copyright © 2020        

Политика за поверителност и защита на личните данни  |  Условия за ползване  |  Политика за бисквитките

WebDesignBG